оновлено щойно
UA RU EN

Поїздка з України(Львів) до Росії(Рязань)

11 червня 2009 р. · Обговорення з архіву форуму

Здравствуйте! Ми теж вперше збираємося їхати цим маршрутом на своїй машині. Цікавить один момент: наскільки складно пройти російську митницю, якщо автомобіль на іспанських номерах і оформлений на мене, громадянку Росії, яка зараз живе в Іспанії. Буду вдячна за будь-які поради щодо маршруту та рекомендації. Ще питання по паливу: машина дизельна — як з цим в Україні та Росії, де краще заправлятися? Сподіваюся, знайдеться людина, яка розуміється на всіх цих питаннях. Дякую.
Добрий день, Марино. Для перетину російського кордону знадобляться такі документи: закордонні паспорти, документи на автомобіль і «зелена карта» — страховка, що діє на території Росії. Якщо з документами все гаразд, на в'їзді до РФ проблем виникнути не повинно. По маршруту — ось посилання на розрахунок відстаней через наш сервіс. З дизелем теж усе буде нормально: він у нас є, хоча його якість поступається іспанському, але це не критично. В Україні краще заправлятися на станціях «УкрТатНафта», Shell або «КЛО» — їх зазвичай достатньо. У Росії можна обрати «Роснефть», ТНК або «Лукойл». Вдалої поїздки! Буде цікаво почитати тут про ваші враження після повернення.
Марина написав :
Добрий день! Ми вперше плануємо поїздку на своїй машині за вказаним маршрутом. Хотілося б уточнити, з якими труднощами можна зіткнутися на російському кордоні: авто на іспанських номерах, оформлене на мене, я — громадянка Росії, але живу в Іспанії. Буду рада будь-яким слушним порадам щодо організації шляху. Машина дизельна — як справи з цим паливом в Україні та Росії? Де краще зупинятися для заправки? Дуже сподіваюся, що знайдеться людина, яка розбирається в цих питаннях. Дякую.
Марино, здравствуйте. Перепрошую за питання, але коли ви плануєте поїздку до Росії? Ми з дружиною зараз живемо в Португалії і теж збираємося у відпустку на машині до Саратова, орієнтовно з 10 липня по 10 серпня. Я зараз якраз шукаю інформацію по цьому маршруту. Якщо вам цікаво, можемо обговорити це детальніше. Моя пошта: [email protected].
Думаю, поїздка вже давно була, але для тих, хто ще збирається: їхав з Криму до Рязані — не проїжджайте повз заправок з нормальними туалетами (зазвичай це ВОГ) і частіше звіряйтеся з навігатором.
MaxRozhkin написав: Поїздка, судячи з усього, вже в минулому, але всім, хто збирається в дорогу: коли їхав з Криму до Рязані, зрозумів, що варто зупинятися на заправках з нормальними туалетами (зазвичай це ВОГ) і регулярно звірятися з навігатором.
Дуже цікаво. Планую 14 серпня 2011 року їхати з Криму до батьків у Рязань. Чи не підкажете, який маршрут обрати, щоб було зручніше? Навігатора в мене немає. І ще хотілося б дізнатися, з якими складнощами можна зіткнутися в дорозі. Машина — ВАЗ 21101.

Розділ працює як архів: відповідати поки не можна.

← Рух та дороги