Чи влаштовує вас гарантійний ремонт на офіційних сервісах, які зобов'язані дотримуватися регламентів автовиробника?
Рівень нашого "офіційного" сервісу
17 вересня 2008 р. · Обговорення з архіву форуму
На фірмовому сервісі Ford (у дилера «Віннер») я робив ТО та кузовний ремонт. По атмосфері та ставленню персоналу це скоріше нагадує ЖЕК. Прямого хамства немає, але складається враження, що це ти їм надаєш послугу, а не вони тобі — при тому, що ціни в них просто захмарні. Один із менеджерів кілька тижнів годував обіцянками та «завтраками», замість того щоб переслати пару документів у страхову.
Смішно згадувати, як у цьому ж салоні тобі продавали цю машину — тоді всі були сама ввічливість та турбота.
Враховуючи скільки авто продає Віннер - не дивно.
Не знаю… Особисто я працюю не на офіційному дилерському СТО, і ціни у нас нормальні. Часто взаємодіємо зі страховими компаніями, клієнти в цілому залишаються задоволені. Жодного хамства з нашого боку не помічав, якщо клієнт адекватний. Але трапляються й такі, кому краще одразу відмовити — всі гроші все одно не заробиш.
Підкажіть, до кого можна звернутися з ремонту двигуна на Ford Fiesta 84 року випуску. Заздалегідь дякую.
Ось список київських сервісів по Форду. Але, швидше за все, ремонт там обійдеться недешево.
Приїжджайте до Харкова. Тут є відмінне спеціалізоване СТО по Ford. Майстри досвідчені, добре знають і нові, і старі моделі. Завжди в наявності запчастини — як нові, так і б/у. Ціни адекватні, обслуговування якісне.
Телефони для зв'язку: 057-7616985, 093-7616985, 050-5580212.
Розділ працює як архів: відповідати поки не можна.