Тепер даішники зовсім розпережуться — від'їдяться і нахабнітимуть. Будь-яка дрібниця стане приводом заявити, що ти створив аварійну ситуацію: зупинився в чистому полі з аварійкою або їхав 15 км/год замість дозволених п'яти, а тут, мовляв, о третій ночі могли вибігти сільські діти. Загалом, буде непросто. Але нічого, ми своє візьмемо.
autodima
Потрібно добре розбиратися в правилах і вміти аргументовано відстоювати свою позицію — інспектори нерідко тиснуть на нерви та намагаються розвести на штраф без реальних підстав.
rubl
Так, варто перечитати книгу з правилами перед 17 листопада. Хоча б пару разів.
AutoGraf
Після 17 листопада без «правил» у бардачку краще взагалі не сідати за кермо.
tigeh
hanter написав :
Ми самі обрали цього типа, а даішники йому підіграють і кишені набивають. Загалом, люди — вовча зграя, хто кого швидше зжере.
valera030
MAXIMUS написав:
hanter написав:
Тепер даішники зовсім розпережуться. Знайдуть привід причепитися: зупинився в чистому полі з аварійкою — значить, створив аварійну обстановку; їхав 15 км/год замість покладених п'яти — перевищив швидкість. А якби там о третій ночі діти пробігали? Загалом, буде непросто, але ми свого доб'ємося.
valera030
молочай прикольно розповів!!!)))
пішли нахер всі ментяри!!!
Mario
Чесно кажучи, навіть не знаю, з якого боку підійти до цього питання. У мене немає ні страховки, ні вогнегасника, ні аптечки — незрозуміло, як я взагалі до цього моменту їздив. Тепер або доведеться все це придбати, або готуватися до того, що інспектори заберуть останнє, якщо справа дійде до розглядів. Ось такі в нас порядки.
autodima
Взагалі-то вогнегасник, аптечка та страховка потрібні не інспекторам, а самому водієві, і купувати їх слід разом з автомобілем.
Aron
А ви уявіть: тепер при оформленні протоколу інспектори будуть проклинати і їхні сім'ї, і, найприкріше, дітей. Оце жорстко, звідки тут здоров'ю взятися. Хлопці, звільняйтеся з ДАІ, робота стане важкою. Удачі вам.
alex69
Скільки доведеться заплатити за поїздку без аптечки? Загалом, для співробітників ДАІ сам факт виїзду з гаража вже є серйозним порушенням.
ED467
Штрафи виглядають абсурдно, бо ніяк не співвідносяться з реальними доходами людей. Порядок на дорогах залежить від невідворотності покарання, а не від його суворості. ДАІ як не працювала на дорогах, так і не працює навіть після 17 листопада — бардак триває, а новий штрафний жах вдарить не по злісних порушниках, а по звичайних водіях. Я вже стикався з цим і можу показати фотодокази. Вся ця витівка викликає обурення. Яка влада — такий і результат.
anclesem
Mario написав :
Чесно кажучи, навіть не знаю, з якого боку підійти до цього питання. У мене ні страховки, ні вогнегасника, ні аптечки — взагалі незрозуміло, як я досі обходився. Тепер або все це купувати, або готуватися розлучитися з грошима: якщо не через суд, то даішники точно випотрошать. Ось така у нас країна, такі порядки.
chicalarax
Чому ті, хто опиняється при владі, так швидко втрачають людську подобу і починають утискати власний народ? А потім куди подіти цих тих, хто втратив обличчя? Створювати для них резервацію в Чорнобилі?
Rambo
Якщо є кошти на особисте авто, то й на оплату штрафів вони знайдуться. Вічно всі скаржаться на брак грошей.
Штрафи вже давно підвищили всюди, тож обурюватися тут особливо нічому.
Судячи з коментарів, складається враження, що порушують усі поголовно і при цьому вважають, що так і має бути — без жодних наслідків.
Їздіть акуратно, дотримуйтеся правил — і буде вам щастя.
AutoGraf
+100
Розділ працює як архів: відповідати поки не можна.