оновлено щойно
UA RU EN
Увійти
Реклама

Автомобільний квест між автоклубами

Про АвтоПортал 13 жовтня 2008 р. 61 допис 587 переглядів

R
У п'ятницю ввечері, 10 жовтня 2008 року, «АвтоПортал» організував автомобільний квест між автоклубами. У ньому взяли участь 13 команд по 4 особи. Звіт про подію та імена переможців можна переглянути тут. Дякуємо всім, хто взяв участь. Вітаємо переможців! Будемо раді побачити в коментарях ваші враження та зауваження щодо заходу.

60 відповідей

A Alex55 #2
Ми брали участь уперше і, хоча призового місця не посіли, враження залишилися виключно позитивні. Дякуємо організаторам — з нетерпінням чекаємо на продовження.
R rubl Автор теми #3
Продовження точно вийде в грудні, а далі — по одній грі за сезон.
A Alex55 #4
Є можливість підготуватися більш ґрунтовно. До речі, я представляю Логан Клуб — входжу до правління та курую зв'язки з іншими клубами. На нашому форумі в мене той самий нік.
V vadyusik #5
Alex55

Моя порада: якщо хочеш потренуватися і набратися досвіду, перед грою варто трохи покататися в інших проєктах ;)

rubl

На майбутнє є прохання такого плану — розподіляти призовий фонд більш плавно. А то хлопці з Каптива клубу (Синдикат) отримали призи такі ж, як за третє місце... це несправедливо. І ще моя думка: багатьом командам було б просто приємно отримувати щось на кшталт грамот або чогось подібного, а призові позиції — медалі або кубки.
A Alex55 #6
vadyusik
Дякую за підказку і підтримую твої побажання.
R rubl Автор теми #7
Всі побажання врахуємо в наступних квестах — будемо раді бачити вас знову.
A Alex55 #8
Логан Клуб обов'язково з'явиться. Зі свого боку можу виділити один приз — дві радіостанції для переможців.
R rubl Автор теми #9
яких таких радіостанції?? ))
A Alex55 #10
Якщо обирати між Talkabout Midland і Motorola — для квесту обидві підходять чудово. Ми самі на них грали, тож перевірено.
V vadyusik #11
мідли 850 або 950 саме то ;)
A Alex55 #12
Midland LXT-410 нічим не поступається, навіть незважаючи на відсутність камуфляжу. Характеристики ідентичні.
A Alex55 #13
Так, не дуже тут у нас живим виходить форум.
V vadyusik #14
Чим буде відрізнятися майбутній квест від попереднього?
>>Expert<< >>Expert<< #15
Вірю, знаю і впевнений — буде набагато яскравіше. Цікавить одне питання: Антоне, з якої позиції старт?
V vadyusik #16
Так, до речі... А ви приймаєте пропозиції щодо місця старту? Бо з охороною якось не дуже хочеться сперечатися. Може, парковка біля ВОВ?
>>Expert<< >>Expert<< #17
Ну, з вибором місця ще варто подумати. ВДНГ — варіант, хоча і «Блокбастер» був непоганий. А я, схоже, вже запізнююся на зміну охорони.
R rubl Автор теми #18
Місце старту поки що не обрано остаточно — це буде сюрпризом.
Expert Expert #19
rubl написав:
місце старту поки ще не визначено остаточно, буде сюрпризом.

Сюрприз — це якщо старт виявиться прямо біля мого під'їзду. І спробуйте тоді не догодити.
R rubl Автор теми #20
не боїшся, що сусіди тебе назавжди зненавидять?? ))
Expert Expert #21
Ні, не боюся! Єдине, чого справді побоююся, — це якщо вони вирішать брати участь разом із нами. Тоді машин буде вже далеко не п'ятнадцять.
Expert Expert #22
Всі готові))))) Чекаємо, місця старту)))) Інтрига зростає!!!
V vadyusik #23
Пора б уже нарешті оголосити точку старту, а то якось це виглядає неправильно.
Expert Expert #24
Та да, давайте вимагати оголосити місце старту))))
A autodima #25
Паркування біля філармонії на європейській площі.
Expert Expert #26
Точно, внизу, біля сходів, коли піднімаєшся до веселки? Здається, там місця зовсім небагато.
V vadyusik #27
Це парковка зліва, якщо стояти обличчям до філармонії. Далі є ще дві, і там місць дуже багато.
A autodima #28
Вся ліва частина — це суцільна парковка, тож місць точно вистачить на всіх.
Expert Expert #29
ну двоє людей вже знає де старт))))) а решта.....?
A autodima #30
Інші теж знають, але мовчать))
Hummy Hummy #31
Дякую організаторам за гру. Все пройшло чудово: динамічно та цікаво. Головна фішка — у контрасті завдань і в тому, що потрібно відходити від стандартної логіки. Суперникам теж дякую. Мицики — молодці, так тримати. БМВ і Шкодери трохи не додавили, але буває. Окрема подяка команді — Анюте, Салексу та Віті за те, що підкинули ідей. З мінусів — тільки перегони, занадто довгі. На таких ділянках вирішує потужність машини, а її, наприклад, у Ланос клубу немає. Той самий Ланос проїде 15 км за 15 хвилин, а Паджеро — за 5–7.
Expert Expert #32
Ги-ги))) Вважив)))) Найпотужніший Паджеро з об'ємом 3.8 - у 250 коней, розганяється за 11 секунд до 100 км, що на 1 секунду швидше ніж Ланос 1.5 - 86 недобитих ішаків)))))))) тільки це на прямій, а якщо подивитися як ложить поворот Ланос на 15 колесах, і той самий Паджеро - все стає ясно ---- нікуди ви на Паджеро по місту від мене не дінетесь))))))) (у друга Паджеро з об'ємом 3.2 ... особисто ганялися, по асфальту, випереджає тільки на першій передачі, це ж не Черокі з СРТ8))), і навіть суть не в гонках, далеко не в них, на минулій грі якщо мені не зраджує пам'ять Мазда клуб був на 6-му МПСі, і що??? в списку призерів їх немає..... Міцики - молодці згоден, хлопці грати вміють, на вищому рівні.....Грою залишилися дуже задоволені.........Орги ..... Вам окреме спасибі)))) сподіваюся навесні буде ще цікавіше....
R rubl Автор теми #33
Дякую за теплі слова — цього разу, здається, вийшло помітно краще за минулий, а до весни готуємо щось ще цікавіше. Щодо швидкості — повністю підтримую. Це квест, де швидкість має працювати в парі з мізками, тож шанси в усіх рівні. А якщо не розібрався в завданні, то жодна швидкість не врятує. Усім дякую за участь, чекаємо вас на весняному «АвтоСерфері». Ще хочу зачепити один момент: те, що Шкода-клуб (з Каптівою у складі) поїхав з фінішу, не попередивши організаторів, — це просто неповага і до інших учасників, і до нас. На жаль, наступного разу цих хлопців запрошувати не будемо.
Hummy Hummy #34

Хм, як би це сказати… Паджеро зі 180 км/год по Києву — цілком собі комфортно, а от Ланосу для гальмування вже парашут знадобиться. Ну гаразд, на наступний зліт приїдемо або під прапором іншого клубу, або просто перефарбуємо одну машину в Фіат.

A autodima #35
Паджеро щоб загальмувати зі 180 потрібно буде 2 парашути ))
Hummy Hummy #36
Ага...три...танкових...
я ж не намагаюся довести, що чиясь машина гірша......
Просто зазвичай для лайт квестів роблять невеликі перегони, щоб машина не мала взагалі жодного значення...а з приводу того, що квест - гонки...ню-ню....всі підписували на старті папірець? Я не кажу, що всі їздили за правилами, але як тоді можна влаштовувати гонки "за правилами.."
Просто в цій грі немає статистики, в якій після аналізу гри ви б побачили, хто і скільки зливав на швидкості ;)
Expert Expert #37

Ну-ну, спробуй зупини три тонни на швидкості 180. За окрему плату можу покатати по Києву на Ланосі з такою ж швидкістю.

Та годі, ніхто й не збирався доводити, чия машина краща. Справа не в швидкості. Якщо не знаєш, куди їхати, то навіть на Феррарі не допоможе — я пішки швидше дістануся, бо знаю дорогу.

Суть в іншому: хтось довго думав, у когось техніка підвела, хтось біг повільно, а в когось просто не склалося. До того ж погода була не найкращою для перегонів.

Hummy Hummy #38
Гаразд, не буду нічого доводити. З часом самі зрозумієте, про що я говорив — досвід усе розставить по місцях.
R rubl Автор теми #39
До речі, для весняного квесту статистику вестимемо — буде видно, хто яке завдання виконав в режимі онлайн. У кожного клубу буде свій логін і пароль.
Expert Expert #40
Ось це чудово. Антоне, а клуб «Калини» знайшовся? У них там усе гаразд?
R rubl Автор теми #41
Так, щойно ви поїхали з фінішу, ми теж почали збиратися, і тут вони під'їхали — у них просто розрядився телефон. Ми передали їм призи, трохи поговорили і роз'їхалися. Тож усе гаразд.
Expert Expert #42
А на сайті з'являться фотографії та завдання, які були на грі?
A autodima #43
Вже опубліковано
Expert Expert #44
Агась)))) Чекаємо весни.......і Фіат Паджеро..........)))))))))))))))))))))))
Hummy Hummy #45
Ню-ню )))
Expert Expert #46
У нас в клубі теж є на підміну Ланос з трилітровим турбованим двигуном під капотом. Без образ, адже на грі було весело і цікаво. Навесні зустрінемося нашим дружнім колективом, і я впевнений, що знову чудово проведемо час. Всім удачі, з наступаючими святами, і до нових зустрічей.
Montana Montana #47
Машина тут майже нічого не визначає. Гра сама по собі сподобалась, але вже вдруге ми приїхали раніше за агента.
swat_ghad swat_ghad #48
На фотографіях я, чесно кажучи, вийшов так собі, хоча насправді я цілком собі симпатичний.
swat_ghad swat_ghad #49
Без образ, на чому б ви не приїхали, запам'ятайте номер Монтани — АА чотири цифри ЕЕ. Спереду його просто не видно.
Hummy Hummy #50
Без образ, але на грі дійсно було весело і здорово. Весною зустрінемося нашим дружнім колективом, і я впевнений на сто відсотків, що знову чудово проведемо час. Всім удачі, з прийдешніми святами, і до нових зустрічей! Гра була чудова, дякую всім за участь. До зустрічі на пошуках!
Expert Expert #51
swat_ghad написав:
Без образ, але на чому б ви не приїхали, запам'ятовуйте номер Монтани
АА чотири цифри ЕЕ, тому що спереду його не видно!!!
Які вже там образи. Видно, що в квестах ви не раз брали участь. Ну-ну, на наступному старті треба буде пару золотничків підкрутити, щоб АА****ЕЕ не так швидко їздив. Жартую, звісно.
Expert Expert #52
Ну нарешті, дочекалися. А я, можливо, пропустив щось — яка тут тематика?
R rubl Автор теми #53
дякуємо вам, все врахуємо!
Hummy Hummy #54
Можна питання? А коли буде літня гра?
S Solo_S #55
Всім привіт! Щойно зареєструвалася. Із задоволенням взяла б участь у квесті. Чи є серед організаторів хтось, хто може відгукнутися? І взагалі, що ще проходить у клубі?
A autodima #56

Квест відбудеться 9 жовтня! Саме час починати активні тренування.

S Solo_S #57
Підкажіть, як це влаштовано: як формуються команди і що потрібно, щоб потрапити до числа учасників квесту? Завчасно дякую.
A autodima #58
Правила участі в четвертому квесті АвтоПорталу з'являться найближчим часом. З тим, як проходили три попередні автоквести, можна ознайомитися на цій сторінці.
A autodima #59
Вже можна реєструватися на квест!
Залишилося всього 2 дні.
A autodima #60
Готово фотоотчет про 4-й квест АвтоПорталу
Ю Юрій С. #61
Звіт прочитав, все цікаво було організовано. Шкода, що сам не зміг взяти участі, але наступного разу обов'язково долучуся.
Відповісти в темі Маєте що додати? Напишіть — без реєстрації.
Не обовʼязково, на сайті не показується.

Писати можна без реєстрації. Увійти

← Про АвтоПортал