оновлено щойно
UA RU EN

Автомобільний квест між автоклубами

13 жовтня 2008 р. · Обговорення з архіву форуму

У п'ятницю ввечері, 10 жовтня 2008 року, «АвтоПортал» організував автомобільний квест між автоклубами. У ньому взяли участь 13 команд по 4 особи. Звіт про подію та імена переможців можна переглянути тут. Дякуємо всім, хто взяв участь. Вітаємо переможців! Будемо раді побачити в коментарях ваші враження та зауваження щодо заходу.
Ми брали участь уперше і, хоча призового місця не посіли, враження залишилися виключно позитивні. Дякуємо організаторам — з нетерпінням чекаємо на продовження.
Продовження точно вийде в грудні, а далі — по одній грі за сезон.
Є можливість підготуватися більш ґрунтовно. До речі, я представляю Логан Клуб — входжу до правління та курую зв'язки з іншими клубами. На нашому форумі в мене той самий нік.
Alex55

Моя порада: якщо хочеш потренуватися і набратися досвіду, перед грою варто трохи покататися в інших проєктах ;)

rubl

На майбутнє є прохання такого плану — розподіляти призовий фонд більш плавно. А то хлопці з Каптива клубу (Синдикат) отримали призи такі ж, як за третє місце... це несправедливо. І ще моя думка: багатьом командам було б просто приємно отримувати щось на кшталт грамот або чогось подібного, а призові позиції — медалі або кубки.
vadyusik
Дякую за підказку і підтримую твої побажання.
Всі побажання врахуємо в наступних квестах — будемо раді бачити вас знову.
Логан Клуб обов'язково з'явиться. Зі свого боку можу виділити один приз — дві радіостанції для переможців.
яких таких радіостанції?? ))
Якщо обирати між Talkabout Midland і Motorola — для квесту обидві підходять чудово. Ми самі на них грали, тож перевірено.
мідли 850 або 950 саме то ;)
Midland LXT-410 нічим не поступається, навіть незважаючи на відсутність камуфляжу. Характеристики ідентичні.
Так, не дуже тут у нас живим виходить форум.
Чим буде відрізнятися майбутній квест від попереднього?
Вірю, знаю і впевнений — буде набагато яскравіше. Цікавить одне питання: Антоне, з якої позиції старт?
Так, до речі... А ви приймаєте пропозиції щодо місця старту? Бо з охороною якось не дуже хочеться сперечатися. Може, парковка біля ВОВ?
Ну, з вибором місця ще варто подумати. ВДНГ — варіант, хоча і «Блокбастер» був непоганий. А я, схоже, вже запізнююся на зміну охорони.
Місце старту поки що не обрано остаточно — це буде сюрпризом.
rubl написав:
місце старту поки ще не визначено остаточно, буде сюрпризом.

Сюрприз — це якщо старт виявиться прямо біля мого під'їзду. І спробуйте тоді не догодити.
не боїшся, що сусіди тебе назавжди зненавидять?? ))
Ні, не боюся! Єдине, чого справді побоююся, — це якщо вони вирішать брати участь разом із нами. Тоді машин буде вже далеко не п'ятнадцять.
Всі готові))))) Чекаємо, місця старту)))) Інтрига зростає!!!
Пора б уже нарешті оголосити точку старту, а то якось це виглядає неправильно.
Та да, давайте вимагати оголосити місце старту))))
Паркування біля філармонії на європейській площі.
Точно, внизу, біля сходів, коли піднімаєшся до веселки? Здається, там місця зовсім небагато.
Це парковка зліва, якщо стояти обличчям до філармонії. Далі є ще дві, і там місць дуже багато.
Вся ліва частина — це суцільна парковка, тож місць точно вистачить на всіх.
ну двоє людей вже знає де старт))))) а решта.....?
Інші теж знають, але мовчать))
Дякую організаторам за гру. Все пройшло чудово: динамічно та цікаво. Головна фішка — у контрасті завдань і в тому, що потрібно відходити від стандартної логіки. Суперникам теж дякую. Мицики — молодці, так тримати. БМВ і Шкодери трохи не додавили, але буває. Окрема подяка команді — Анюте, Салексу та Віті за те, що підкинули ідей. З мінусів — тільки перегони, занадто довгі. На таких ділянках вирішує потужність машини, а її, наприклад, у Ланос клубу немає. Той самий Ланос проїде 15 км за 15 хвилин, а Паджеро — за 5–7.
Ги-ги))) Вважив)))) Найпотужніший Паджеро з об'ємом 3.8 - у 250 коней, розганяється за 11 секунд до 100 км, що на 1 секунду швидше ніж Ланос 1.5 - 86 недобитих ішаків)))))))) тільки це на прямій, а якщо подивитися як ложить поворот Ланос на 15 колесах, і той самий Паджеро - все стає ясно ---- нікуди ви на Паджеро по місту від мене не дінетесь))))))) (у друга Паджеро з об'ємом 3.2 ... особисто ганялися, по асфальту, випереджає тільки на першій передачі, це ж не Черокі з СРТ8))), і навіть суть не в гонках, далеко не в них, на минулій грі якщо мені не зраджує пам'ять Мазда клуб був на 6-му МПСі, і що??? в списку призерів їх немає..... Міцики - молодці згоден, хлопці грати вміють, на вищому рівні.....Грою залишилися дуже задоволені.........Орги ..... Вам окреме спасибі)))) сподіваюся навесні буде ще цікавіше....
Дякую за теплі слова — цього разу, здається, вийшло помітно краще за минулий, а до весни готуємо щось ще цікавіше. Щодо швидкості — повністю підтримую. Це квест, де швидкість має працювати в парі з мізками, тож шанси в усіх рівні. А якщо не розібрався в завданні, то жодна швидкість не врятує. Усім дякую за участь, чекаємо вас на весняному «АвтоСерфері». Ще хочу зачепити один момент: те, що Шкода-клуб (з Каптівою у складі) поїхав з фінішу, не попередивши організаторів, — це просто неповага і до інших учасників, і до нас. На жаль, наступного разу цих хлопців запрошувати не будемо.

Хм, як би це сказати… Паджеро зі 180 км/год по Києву — цілком собі комфортно, а от Ланосу для гальмування вже парашут знадобиться. Ну гаразд, на наступний зліт приїдемо або під прапором іншого клубу, або просто перефарбуємо одну машину в Фіат.

Паджеро щоб загальмувати зі 180 потрібно буде 2 парашути ))
Ага...три...танкових...
я ж не намагаюся довести, що чиясь машина гірша......
Просто зазвичай для лайт квестів роблять невеликі перегони, щоб машина не мала взагалі жодного значення...а з приводу того, що квест - гонки...ню-ню....всі підписували на старті папірець? Я не кажу, що всі їздили за правилами, але як тоді можна влаштовувати гонки "за правилами.."
Просто в цій грі немає статистики, в якій після аналізу гри ви б побачили, хто і скільки зливав на швидкості ;)

Ну-ну, спробуй зупини три тонни на швидкості 180. За окрему плату можу покатати по Києву на Ланосі з такою ж швидкістю.

Та годі, ніхто й не збирався доводити, чия машина краща. Справа не в швидкості. Якщо не знаєш, куди їхати, то навіть на Феррарі не допоможе — я пішки швидше дістануся, бо знаю дорогу.

Суть в іншому: хтось довго думав, у когось техніка підвела, хтось біг повільно, а в когось просто не склалося. До того ж погода була не найкращою для перегонів.

Гаразд, не буду нічого доводити. З часом самі зрозумієте, про що я говорив — досвід усе розставить по місцях.
До речі, для весняного квесту статистику вестимемо — буде видно, хто яке завдання виконав в режимі онлайн. У кожного клубу буде свій логін і пароль.
Ось це чудово. Антоне, а клуб «Калини» знайшовся? У них там усе гаразд?
Так, щойно ви поїхали з фінішу, ми теж почали збиратися, і тут вони під'їхали — у них просто розрядився телефон. Ми передали їм призи, трохи поговорили і роз'їхалися. Тож усе гаразд.
А на сайті з'являться фотографії та завдання, які були на грі?
Вже опубліковано
Агась)))) Чекаємо весни.......і Фіат Паджеро..........)))))))))))))))))))))))
Ню-ню )))
У нас в клубі теж є на підміну Ланос з трилітровим турбованим двигуном під капотом. Без образ, адже на грі було весело і цікаво. Навесні зустрінемося нашим дружнім колективом, і я впевнений, що знову чудово проведемо час. Всім удачі, з наступаючими святами, і до нових зустрічей.
Машина тут майже нічого не визначає. Гра сама по собі сподобалась, але вже вдруге ми приїхали раніше за агента.
На фотографіях я, чесно кажучи, вийшов так собі, хоча насправді я цілком собі симпатичний.
Без образ, на чому б ви не приїхали, запам'ятайте номер Монтани — АА чотири цифри ЕЕ. Спереду його просто не видно.
Без образ, але на грі дійсно було весело і здорово. Весною зустрінемося нашим дружнім колективом, і я впевнений на сто відсотків, що знову чудово проведемо час. Всім удачі, з прийдешніми святами, і до нових зустрічей! Гра була чудова, дякую всім за участь. До зустрічі на пошуках!
swat_ghad написав:
Без образ, але на чому б ви не приїхали, запам'ятовуйте номер Монтани
АА чотири цифри ЕЕ, тому що спереду його не видно!!!
Які вже там образи. Видно, що в квестах ви не раз брали участь. Ну-ну, на наступному старті треба буде пару золотничків підкрутити, щоб АА****ЕЕ не так швидко їздив. Жартую, звісно.
Ну нарешті, дочекалися. А я, можливо, пропустив щось — яка тут тематика?
дякуємо вам, все врахуємо!
Можна питання? А коли буде літня гра?
Всім привіт! Щойно зареєструвалася. Із задоволенням взяла б участь у квесті. Чи є серед організаторів хтось, хто може відгукнутися? І взагалі, що ще проходить у клубі?

Квест відбудеться 9 жовтня! Саме час починати активні тренування.

Підкажіть, як це влаштовано: як формуються команди і що потрібно, щоб потрапити до числа учасників квесту? Завчасно дякую.
Правила участі в четвертому квесті АвтоПорталу з'являться найближчим часом. З тим, як проходили три попередні автоквести, можна ознайомитися на цій сторінці.
Вже можна реєструватися на квест!
Залишилося всього 2 дні.
Готово фотоотчет про 4-й квест АвтоПорталу

Розділ працює як архів: відповідати поки не можна.

← Про АвтоПортал