оновлено щойно
UA RU EN
Увійти
Реклама

Fiat 500 - стильно, але дорого

Французькі та італійські авто 3 жовтня 2008 р. 21 допис 183 перегляди

A
500-й виглядає дуже яскраво, але ціна явно завищена.

20 відповідей

V vadyusik #2
Дивно, але чому тоді не вважається, що Mini занадто дорогий? Це ж іміджевий автомобіль!
A autodima Автор теми #3
Тому що Mini — це керованість рівня BMW і відмінна якість збірки, чого про Fiat поки що сказати не можна.
R rubl #4
Для мене Fiat ніколи не був іміджевим автомобілем. Mini або Lancia — так, а ось Fiat — ні.
AutoGraf AutoGraf #5
Модель цілком здатна претендувати на іміджеву, але проводити паралелі з Міні я б не ризикнув — це автомобілі зовсім іншого класу.
V vadyusik #6
Хлопці, за вашими відповідями складається враження, що ви бачили цю машину тільки на фото. Щодо керованості — повірте, Fiat керується анітрохи не гірше, ніж Alfa або Lancia.
A autodima Автор теми #7
Те, що він керується як Alfa і Lancia, особливо Ypsilon, я не сумніваюся. Але в Європі є компанії, які не входять до концерну Fiat (треба ж). А на картинки ми всі вміємо дивитися.
V vadyusik #8
autodima написав:
Те, що він керується як Alfa і Lancia, особливо Ypsilon, я не сумніваюся, але в Європі є компанії, які не входять до концерну Fiat.

А картинки ми всі вміємо дивитися.

Моя відповідь, власне, стосувалася твого зауваження про керованість.
На смак і колір, як кажуть, товаришів немає.
Заперечувати, що автомобіль хороший, можуть багато, але тоді як пояснити титул «Автомобіль року»?
A autodima Автор теми #9
Та я ж не стверджую, що «п'ятисотий» — поганий. Просто пояснив, через що Mini коштує дорожче.
K kami #10
Красива машина, спору нема. Але до якості збірки та підгонки деталей є питання. Загалом, апарат непоганий.
A aksakal-w #11
АКСАКАЛ: Українцям варто відчувати особливу симпатію до «п'ятисотої», адже його предок подарував нам нашого «горбатого» «Запорожця», що дало життя автозаводу ЗАЗ. Окрім звання «Автомобіль року-2008», 500-та також стала найкращою в Німеччині в класах A, B і C (за версією журналу «Авто-Більд»), де вона з великим відривом обійшла досить гідні «Мазду-2» та «Форд-Фокус». Крім того, вона перемогла у 2007 році в європейському конкурсі на найкращий дизайн EuroCarBody-2007 і посіла перше місце з безпеки у своєму класі в краш-тесті EuroNCAP. Загалом, європейські експерти віддали чимало нагород цьому яскравому італійцю, і нам залишається або погодитися з ними, або висловити незгоду з окремих пунктів, як це робить AutoDima, який поки що не пробував порівняти «Mini» з «Fiat 500 Abarth».
A autodima Автор теми #12
Ну давай сопоставим Fiat 500 Abarth, но только с MINI Cooper S, а еще лучше с MINI John Cooper Works и посмотрим кто кого :)
A aksakal-w #13
autodima написав :
Давай порівняємо Fiat 500 Abarth з MINI Cooper S, а ще краще — з MINI John Cooper Works, і подивимося, хто кого зробить :)
A aksakal-w #14
aksakal-w написал :
autodima написал :
Ну давай сопоставим Fiat 500 Abarth, но только с MINI Cooper S, а еще лучше с MINI John Cooper Works и посмотрим кто кого :)
Аксакал:дважды написал аргументированный ответ, но , не взирая на правильный логин и пароль, ответ модератором не был принят: может быть, человек удивлён, что в отличие от большинства мнений ,в моём не содержалось ни одного бранного слова, и всё было оформлено без фантазии. Были использованы только официальные данные, которые легко проверить. Попробую написать в 3-й раз, а если настроение модератора останется таким же, то напишу для Автодимы то же самое на другом автосайте и дам ссылку. Но там я упомяну, как обстоит дело со свободой слова на "Автопортале": дважды вводил ПРАВИЛЬНЫЙ логин и пароль, а шутник-модератор отвечал, что они - неправильные.
A autodima Автор теми #15
Шановний Аксакале, можна хоч на всіх автосайтах із першої двадцятки рейтингу Бігміра відповідати — з фантазією чи без, але навичка роботи з форумом АвтоПорталу від цього кращою не стане. До речі, при відправці повідомлення модерація не спрацьовує, і моя порада: коли вводиш логін і пароль, перевіряй розкладку клавіатури та стан клавіш Caps Lock і Num Lock — іноді це справді допомагає.
I inchikru #16
Скажіть, а ви що, торгуєте MINI? Так палко розхвалюєте цю застарілу модель. Я нічого проти них не маю, але вибір людини визначається не тільки тим, хто кого обжене. Я так вважаю.
A autodima Автор теми #17
inchikru Я не продаю MINI, тож мені немає сенсу його агресивно розхвалювати чи вмовляти когось на нього переходити. Якщо вчитатися в мої повідомлення, стає зрозуміло, що порівняння 500-ї та MINI почав зовсім не я. На мою думку, ці машини не можна ставити в один ряд одразу з кількох причин. Для наочності: це як зіставляти Toyota і Lexus — начебто й схожі, але відмінності очевидні.
I inchikru #18
Напевно, так воно і є. Але я нещодавно взяв «п'ятисотку» і, якщо чесно, залишився цілком задоволений. По-перше, це свіжа модель з характером і своєю історією. Можливо, Mini і крутіша, але особисто мені «п'ятисотка» ближча за духом. Я вперше побачив її в Італії і одразу зрозумів, що хочу таку. До того ж за цією іграшковою зовнішністю ховається повноцінний автомобіль — у версії 1.4 Sport він здатен створити чимало проблем багатьом машинам на наших дорогах. По-друге, сума в 650 тисяч рублів виглядає куди розумнішою, ніж мільйон з лишком за машину, яка в сім'ї відіграє другу роль. Принаймні для мене. І ще: вона точно варта своїх грошей. Хороша, красива, стильна машинка, за кермо якої періодично дуже хочеться сідати.
A autodima Автор теми #19
Ця тема з'явилася півтора року тому, коли ціни на 500-й були дещо іншими. Зараз він став помітно доступнішим, і 122 тисячі гривень — цілком розумна сума. Тож цей топік уже втратив актуальність.
MaxRozhkin MaxRozhkin #20
Які жаркі тут були дебати. Якщо озирнутися на ті роки, то, мабуть, для «п'ятисотої» цінник справді був завищений.
І Іван Мельник #21
Та він гарний, але за ці гроші можна взяти щось практичніше. Хоча, якщо хочеться стилю — то чому ні.
Відповісти в темі Маєте що додати? Напишіть — без реєстрації.
Не обовʼязково, на сайті не показується.

Писати можна без реєстрації. Увійти

← Французькі та італійські авто