оновлено щойно
UA RU EN

Fiat 500 - стильно, але дорого

3 жовтня 2008 р. · Обговорення з архіву форуму

500-й виглядає дуже яскраво, але ціна явно завищена.
Дивно, але чому тоді не вважається, що Mini занадто дорогий? Це ж іміджевий автомобіль!
Тому що Mini — це керованість рівня BMW і відмінна якість збірки, чого про Fiat поки що сказати не можна.
Для мене Fiat ніколи не був іміджевим автомобілем. Mini або Lancia — так, а ось Fiat — ні.
Модель цілком здатна претендувати на іміджеву, але проводити паралелі з Міні я б не ризикнув — це автомобілі зовсім іншого класу.
Хлопці, за вашими відповідями складається враження, що ви бачили цю машину тільки на фото. Щодо керованості — повірте, Fiat керується анітрохи не гірше, ніж Alfa або Lancia.
Те, що він керується як Alfa і Lancia, особливо Ypsilon, я не сумніваюся. Але в Європі є компанії, які не входять до концерну Fiat (треба ж). А на картинки ми всі вміємо дивитися.
autodima написав:
Те, що він керується як Alfa і Lancia, особливо Ypsilon, я не сумніваюся, але в Європі є компанії, які не входять до концерну Fiat.

А картинки ми всі вміємо дивитися.

Моя відповідь, власне, стосувалася твого зауваження про керованість.
На смак і колір, як кажуть, товаришів немає.
Заперечувати, що автомобіль хороший, можуть багато, але тоді як пояснити титул «Автомобіль року»?
Та я ж не стверджую, що «п'ятисотий» — поганий. Просто пояснив, через що Mini коштує дорожче.
Красива машина, спору нема. Але до якості збірки та підгонки деталей є питання. Загалом, апарат непоганий.
АКСАКАЛ: Українцям варто відчувати особливу симпатію до «п'ятисотої», адже його предок подарував нам нашого «горбатого» «Запорожця», що дало життя автозаводу ЗАЗ. Окрім звання «Автомобіль року-2008», 500-та також стала найкращою в Німеччині в класах A, B і C (за версією журналу «Авто-Більд»), де вона з великим відривом обійшла досить гідні «Мазду-2» та «Форд-Фокус». Крім того, вона перемогла у 2007 році в європейському конкурсі на найкращий дизайн EuroCarBody-2007 і посіла перше місце з безпеки у своєму класі в краш-тесті EuroNCAP. Загалом, європейські експерти віддали чимало нагород цьому яскравому італійцю, і нам залишається або погодитися з ними, або висловити незгоду з окремих пунктів, як це робить AutoDima, який поки що не пробував порівняти «Mini» з «Fiat 500 Abarth».
Ну давай сопоставим Fiat 500 Abarth, но только с MINI Cooper S, а еще лучше с MINI John Cooper Works и посмотрим кто кого :)
autodima написав :
Давай порівняємо Fiat 500 Abarth з MINI Cooper S, а ще краще — з MINI John Cooper Works, і подивимося, хто кого зробить :)
aksakal-w написал :
autodima написал :
Ну давай сопоставим Fiat 500 Abarth, но только с MINI Cooper S, а еще лучше с MINI John Cooper Works и посмотрим кто кого :)
Аксакал:дважды написал аргументированный ответ, но , не взирая на правильный логин и пароль, ответ модератором не был принят: может быть, человек удивлён, что в отличие от большинства мнений ,в моём не содержалось ни одного бранного слова, и всё было оформлено без фантазии. Были использованы только официальные данные, которые легко проверить. Попробую написать в 3-й раз, а если настроение модератора останется таким же, то напишу для Автодимы то же самое на другом автосайте и дам ссылку. Но там я упомяну, как обстоит дело со свободой слова на "Автопортале": дважды вводил ПРАВИЛЬНЫЙ логин и пароль, а шутник-модератор отвечал, что они - неправильные.
Шановний Аксакале, можна хоч на всіх автосайтах із першої двадцятки рейтингу Бігміра відповідати — з фантазією чи без, але навичка роботи з форумом АвтоПорталу від цього кращою не стане. До речі, при відправці повідомлення модерація не спрацьовує, і моя порада: коли вводиш логін і пароль, перевіряй розкладку клавіатури та стан клавіш Caps Lock і Num Lock — іноді це справді допомагає.
Скажіть, а ви що, торгуєте MINI? Так палко розхвалюєте цю застарілу модель. Я нічого проти них не маю, але вибір людини визначається не тільки тим, хто кого обжене. Я так вважаю.
inchikru Я не продаю MINI, тож мені немає сенсу його агресивно розхвалювати чи вмовляти когось на нього переходити. Якщо вчитатися в мої повідомлення, стає зрозуміло, що порівняння 500-ї та MINI почав зовсім не я. На мою думку, ці машини не можна ставити в один ряд одразу з кількох причин. Для наочності: це як зіставляти Toyota і Lexus — начебто й схожі, але відмінності очевидні.
Напевно, так воно і є. Але я нещодавно взяв «п'ятисотку» і, якщо чесно, залишився цілком задоволений. По-перше, це свіжа модель з характером і своєю історією. Можливо, Mini і крутіша, але особисто мені «п'ятисотка» ближча за духом. Я вперше побачив її в Італії і одразу зрозумів, що хочу таку. До того ж за цією іграшковою зовнішністю ховається повноцінний автомобіль — у версії 1.4 Sport він здатен створити чимало проблем багатьом машинам на наших дорогах. По-друге, сума в 650 тисяч рублів виглядає куди розумнішою, ніж мільйон з лишком за машину, яка в сім'ї відіграє другу роль. Принаймні для мене. І ще: вона точно варта своїх грошей. Хороша, красива, стильна машинка, за кермо якої періодично дуже хочеться сідати.
Ця тема з'явилася півтора року тому, коли ціни на 500-й були дещо іншими. Зараз він став помітно доступнішим, і 122 тисячі гривень — цілком розумна сума. Тож цей топік уже втратив актуальність.
Які жаркі тут були дебати. Якщо озирнутися на ті роки, то, мабуть, для «п'ятисотої» цінник справді був завищений.

Розділ працює як архів: відповідати поки не можна.

← Французькі та італійські авто