Народ, підкажіть, чи варто взагалі розглядати цю машину до покупки? Дуже важлива ваша думка.
Toyota Camry 1999 р. з Еміратів, підкажіть чи варто купувати чи ні???
30 вересня 2008 р. · Обговорення з архіву форуму
Що саме бентежить? Те, що машина з азійського ринку? Так можна поміняти акумулятор на повнорозмірний, можливо, замінити охолоджувальну рідину та перевірити гумові втулки в підвісці.
На зиму потрібно буде ще додати підігрів дзеркал та сидінь.
До сказаного вище можна додати, що й моторне масло теж варто поміняти.
Їжджу на Toyota Camry 2001 року, двигун 3 літри, вже близько трьох років. Складання — Детройт (Каліфорнія), під арабський ринок. Машина надійна, в обслуговуванні проста, єдиний нюанс — чутливість до якості палива через каліфорнійські екологічні стандарти. На динаміці це не позначається, можливо, завдяки автоматичній коробці. Періодично загоряється «Check Engine», який гаситься зняттям запобіжника, а повністю проблема вирішується переходом на газ. При коректному налаштуванні ГБО ні просідання потужності, ні зайвої витрати немає. Загалом, машина мені дуже подобається. «Біле» складання помітно якісніше за нинішні Camry російського складання.
AutoGraf написав:
На додаток до всього сказаного можу зазначити, що і моторне масло теж варто поміняти.
Повністю згоден.
Камрі, навіть ті, що збирають не в Росії, похвалитися визначною якістю не можуть.
Можна додати, що ця машина в наших кліматичних умовах довго не проживе.
Можу додати, що якщо ти так вважаєш, значить, з арабськими Toyota ти явно не стикався.
Розділ працює як архів: відповідати поки не можна.