оновлено щойно
UA RU EN

GPS навігація

14 листопада 2010 р. · Обговорення з архіву форуму

У кого який GPS-навігатор? Хтось використовує лише повноцінний навігаційний пристрій, а хтось віддає перевагу багатофункціональному гаджету?
Не користуюся, беру у друга, якщо потрібно їхати реально далеко. Навігацію в телефоні взагалі не сприймаю: екран маленький, користуватися незручно, а якщо хтось зателефонує — все збивається. Краще взяти окремий пристрій, як на мене.
Поїхали ми якось із чоловіком у Карпати, навігацію ввімкнули на телефоні — і намучилися так, що не передати словами. То зв'язок пропадає, то сам GPS постійно збоїть. Краще взяти простенький телефон, наприклад МТС 236, — дешево і надійно, а навігатор окремо. Так хоч до місця доїдеш і нормально відпочинеш.
Ну, не знаю... У мене в смартфоні є GPS-навігація, користуюся нею постійно. Щоправда, смарт у мене тільки для інтернету та навігації, тариф спеціально під це підібраний. Раніше все в одному пристрої було. Часто така ситуація траплялася: їдеш за навігатором у чужому місті, тут вхідний дзвінок — і навігація згортається. Доводиться на аварійку і на узбіччя. Тож або окремий навігатор, або смартфон, але не той, на який телефонують. До речі, що за звір такий — МТС 236? Телефон за 200 гривень? Я думав, нижче 300 таких і не буває. Треба б діду такого подарувати, а то в його село додзвонитися — ціла проблема.
Це питання, на мою думку, дуже індивідуальне. Все залежить від того, ким людина працює, де живе і який у неї спосіб життя. Особисто мені навігація в телефоні не потрібна — для цього є окремий пристрій, до того ж користуюся нею вкрай рідко. А ось телефон за 200 гривень — це вже цікаво, якраз шукаю щось як другий для роботи. Витрачатися на дуос якось не хочеться.
Якщо чесно, я в цьому не розбираюся. Для мене смартфон — ціла наука, і витрачати на нього час, розбираючись у всіх функціях, мені просто лінь. А GPS для мене взагалі щось із області фантастики.
Чи показують навігатори пройдений маршрут?
Начебто повинні. Це базова функція, і дивно, якщо її немає. Хоча складно уявити автомобіль, в якому не можна подивитися пройдений маршрут.

Розділ працює як архів: відповідати поки не можна.

← Рух та дороги