оновлено щойно
UA RU EN
Увійти
Реклама

Hyundai Getz

Корейські авто 19 вересня 2008 р. 11 дописів 116 переглядів

A
Вважаю Getz одним із найкращих за свої гроші.

10 відповідей

D dima #2
Можливо. Після Фієсти:) Коли обирали — у нього гірша якість салону і менший багажник.
A autodima Автор теми #3
Механіка у «Фієсти» якась «недороблена», за відчуттями вона помітно поступається звичайному класичному автомату на «Гетсі».
D dima #4
Що означає "недороботизована" механіка? Ти про що?
A autodima Автор теми #5
У мене стоїть автомат, який називають роботизованою механікою. Тільки замість педалі зчеплення там ніби хтось сидить усередині і сам вирішує, коли перемикати передачі, а не коли це потрібно мені. Слово «недо» я вжив у сенсі того, що така коробка потребує серйозного доопрацювання.
D dima #6
Оце поворот, я й не думав, що там замість класичного автомата стоїть роботизована коробка. Коли обирав свою, навіть не вникав у такі деталі. Добре, що зупинився на механіці.
M maksuta #7
У дружини Hyundai Getz 1.4 з автоматичною коробкою. За 14 місяців і 38 тисяч пробігу жодної поломки. Для міста — чудовий варіант: маневрена і достатньо динамічна.
R rubl #8
Hyundai зараз дійсно робить дуже гідні автомобілі, і вони користуються попитом.
AutoGraf AutoGraf #9
Назвати їх по-справжньому хорошими поки що складно, але прогрес помітний неозброєним оком.
A autodima Автор теми #10
Незважаючи на те, що на ринку з'явився свіжіший i20, Getz все ще не збираються знімати з конвеєра.
T timur_kh #11
Пробував його катати — мотор тягне, але шумоізоляція ніяка, на трасі втомлюєшся.
Відповісти в темі Маєте що додати? Напишіть — без реєстрації.
Не обовʼязково, на сайті не показується.

Писати можна без реєстрації. Увійти

← Корейські авто