оновлено щойно
UA RU EN

Hyundai Getz

19 вересня 2008 р. · Обговорення з архіву форуму

Вважаю Getz одним із найкращих за свої гроші.
Можливо. Після Фієсти:) Коли обирали — у нього гірша якість салону і менший багажник.
Механіка у «Фієсти» якась «недороблена», за відчуттями вона помітно поступається звичайному класичному автомату на «Гетсі».
Що означає "недороботизована" механіка? Ти про що?
У мене стоїть автомат, який називають роботизованою механікою. Тільки замість педалі зчеплення там ніби хтось сидить усередині і сам вирішує, коли перемикати передачі, а не коли це потрібно мені. Слово «недо» я вжив у сенсі того, що така коробка потребує серйозного доопрацювання.
Оце поворот, я й не думав, що там замість класичного автомата стоїть роботизована коробка. Коли обирав свою, навіть не вникав у такі деталі. Добре, що зупинився на механіці.
У дружини Hyundai Getz 1.4 з автоматичною коробкою. За 14 місяців і 38 тисяч пробігу жодної поломки. Для міста — чудовий варіант: маневрена і достатньо динамічна.
Hyundai зараз дійсно робить дуже гідні автомобілі, і вони користуються попитом.
Назвати їх по-справжньому хорошими поки що складно, але прогрес помітний неозброєним оком.
Незважаючи на те, що на ринку з'явився свіжіший i20, Getz все ще не збираються знімати з конвеєра.

Розділ працює як архів: відповідати поки не можна.

← Корейські авто