Друзі, підкажіть, будь ласка, які навігаційні застосунки для смартфона можна використовувати безкоштовно?
карти для навігації (смартфон)
15 травня 2010 р. · Обговорення з архіву форуму
Залежить від конкретної моделі телефону. Можливо, варто розглянути універсальні карти Google Maps.
autodima написав:Пробував Гугл трохи — начебто працює нормально, але іноді підвисає. І все ж є недовіра до продуктів Google. Телефон — Nokia N97.
Залежить від моделі телефону. Можливо, підійдуть універсальні карти Google Maps.
Під 97-й бензин у Garmin карти цілком пристойні, у Яндекс теж є непоганий варіант.
Тестую Яндекс. Дякую за пораду. А про Ovi ніхто нічого не чув? Нормальні там карти? Їх так активно обговорюють, що вже страшнувато.
Загалом, прочитав огляд про Ові. Думки, звісно, розділилися, але я вирішив спробувати і не пошкодував. Тестував довго, але висновок один — чудово. Чому?
1. Можна зберігати обрані місця та маршрути (потрібен обліковий запис).
2. Шукати адреси та цікаві місця, наприклад ресторани чи лікарні.
3. Переглядати міста та країни по всьому світу, зокрема супутникові знімки.
4. Синхронізувати обране на сумісному мобільному пристрої з обліковим записом.
5. І, звісно, прогноз погоди.
Головна біда Ovi — встановлення карти на телефон відбувається як пощастить, приблизно п'ятдесят на п'ятдесят: то вийде, то ні. У Nokia зараз намагаються вирішити цю проблему, і, можливо, найближчим часом її виправлять.
autodima, дякую за поради. З того часу я все-таки придбав Nokia 2710 і на ній же користуюся навігацією.
Телефон з тримачем і дуже зручними голосовими підказками — на екран майже не доводиться відволікатися.
а хтось ще використовує навігацію на телефоні?
Я майже місяць користувався Ові-картами на N97 mini. Загалом вони непогані, але є деякі недоліки.
а на nokia 2710 теж стануть?
А Ви читаєте тільки останні повідомлення в темі? ; )
Ось цікавий тест-драйв навігації від Nokia!
Подивився, стаття начебто непогана. Кажуть, карти стали кращими.
1
lpb а хто вам таке сказав?
1
ну я десь в огляді читав…
огляд може бути й неправдивим
тобто карти таки погані?
Я так не говорив. Я лише сумніваюся, що вони стали кращими.
ви якось заплутали мене) а які вони тоді?
скажем так, вони вийшли на рівень
уточню: на рівень зручного використання, тепер карту в тому вигляді, в якому вона мала бути спочатку. OVI конкурент гарміну 100%
Розділ працює як архів: відповідати поки не можна.