оновлено щойно
UA RU EN

Aveo за 15000$!

18 вересня 2008 р. · Обговорення з архіву форуму

За що такі гроші?
За популярну машинку! Я б придивився до Гетца або Асента.
В сенсі популярну? Я завжди вважав, що машину обирають за надійністю, зовнішністю, оснащенням та якістю збірки, а вже точно не за тим, наскільки вона поширена. За 15 000 можна знайти багато варіантів від Hyundai, Skoda, KIA і навіть Nissan. До чого тут Aveo, про що взагалі мова?
Згоден з Azeff — немає сенсу знижувати ціну, якщо модель стабільно входить у трійку найбільш продаваних на нашому ринку. Поки Aveo користується попитом, УкрАВТО не поступиться жодним доларом.
rubl написал :
всмысле популярную?? Я всегда думал, что машину нужно покупать исходя из ее надежности, внешнего вида, внутреннего оснащения, качества сборки но НИКАК не из за ее популярности. За 15 000 можно купить много всего из ряда Hyundai, Skoda, KIA и даже Nissan. какая Авео, о чем вы?
О чем мы? Многие люди выбирают автомобиль уж никак из надёжности, как её определить? Вот ездит много авео, да хорошо, значит автомобиль не говно. А посмотреть к примеру на стоимость запчастей у официального диллера это уже каждый сотый!
Не зовсім зрозумів, що малося на увазі щодо запчастин?
Не дарма ж вона отримала 21 балл з 37 можливих за безпеку.
І за 1 airbag теж :)
Зараз авео коштує дешевше.
Дешевше чого? Хіба що тільки VW Golf або Octavia.
Це занадто дорого для такої машини! За такі гроші ти отримуєш слабку коробку передач, не найвдаліший дизайн, поганий салон, посередній двигун і жахливу керованість.
dentr написав:
Це занадто дорого для такої машини! За такі гроші отримуєш слабку коробку передач, не найкращий дизайн, жахливий салон, поганий двигун і огидну керованість!

Ти це зі своїми ногами порівнюєш?
Та де ви взагалі такі цифри берете? Навіть якщо «Авео» буде коштувати десять тисяч, це все одно перебір. А «Гетс» за дванадцять — це, по-вашому, дешево? І чим він взагалі кращий за «Авео»?
Десять тисяч за «Авео» — вже цілком адекватна ціна. А ось «Гетц» і справді майже за всіма параметрами обходить «Авео». Я їздив на обох машинах. Реально «Гетц» поступається «Авео» тільки в плавності ходу — хоча комусь це й не критично. В решті — повна перевага. Свої 12–13 тисяч він відпрацьовує сповна, хоча за нинішньої ринкової ситуації ціна здається трохи завищеною. До речі, тема створювалася ще восени, тоді ціни були зовсім іншими.
Чи є сенс зараз брати Aveo? Це ж крок назад відносно Cruze.
Насправді Cruze коштує зовсім інших грошей, і той, у кого є така сума, навіть не гляне в бік Aveo.

Розділ працює як архів: відповідати поки не можна.

← Вітчизняний автопром