оновлено щойно
UA RU EN

Чипувати чи ні? Все про чіп-тюнінг

15 квітня 2010 р. · Обговорення з архіву форуму

Обговорюємо чіповані автомобілі.
Якщо є питання щодо чіпованої машини з нашого матеріалу, задавайте.
Хочеться зробити чіп-тюнінг своєї Suzuki Grand Vitara 2.0 МТ. Чи буде від цього реальний ефект? На форумі читав відгук хлопця з Харкова — він писав, що витрата палива у нього знизилася. Але найцікавіше, що в Німеччині в людей зовсім інші доходи, і там наводили приклади їхніх цін. А скільки в результаті буде коштувати прошивка для моєї машини? У мене самого є установчий центр, тож можна було б зайнятися цим і у нас.
На жаль, цей автомобіль не піддається чіпуванню ні у нас, ні в Німеччині. Його блок керування двигуном не відкритий для читання та запису. Що стосується ціни процедури, то у нас вона, звичайно, скромніша, ніж у Німеччині.
sauto писав(ла): На жаль, для цієї машини чіп-тюнінг недоступний ні у нас, ні в Німеччині. Її блок керування двигуном не підтримує читання та запис прошивки. Що стосується ціни — у нас вона, звісно, нижча, ніж у Німеччині. А чи можна прошити Nissan Qashqai 2.0 з варіатором? І чи варто цим займатися?
Чипування доступне лише для турбодизельних японських авто, а з бензинових — лише для деяких моделей Mitsubishi і Subaru. Інші такої можливості не мають.
Добрий день.Підкажіть будь ласка, у мене Kangoo 1.9 MT Renault дизель у кредиті на гарантії.Чи можна чіпувати мій автомобіль?Скільки коштує і що я отримаю від цього.Чи не злетить гарантія?Чи можуть помітити на ТО чіп тюнінг чи ні?Чи видно сліди фізичного втручання (порушення різьби, сліди зняття кришки тощо)Зрозумійте мене правильно, це для мене важливо.
Добрий день. Так, це можливо: потужність збільшиться на 30 к.с., а крутний момент — на 56 Н·м. Також знизиться витрата палива — приблизно на 1–1,5 літра на 100 км. Процедура не залишить слідів при плановому техогляді, гарантія збережеться. Жодного механічного втручання не знадобиться — прошивка оновлюється через діагностичний роз'єм. Вартість для вашого автомобіля — 350 доларів. Запис ведеться за телефоном: 044 3616960. Телефонуйте.
Цікавить чіпування VW Polo 1.4 з автоматом. Чи буде реальний приріст потужності і скільки приблизно коштує така робота?
Щоб відповісти на ваше запитання, потрібно уточнити: який саме двигун встановлено на вашому Volkswagen Polo 1.4? Це бензиновий чи дизельний агрегат? Який рік випуску автомобіля та яка потужність мотора?
Бензин, 2003 рік, 75 к.с.
Після чіп-тюнінгу потужність зростає до 89 к.с., а крутний момент збільшується на 15 Нм. Послуга обійдеться в 300 доларів.
Добрий день. Цікавить питання щодо чіпування Lanos 1.5, 2007 року випуску. Чи буде від цього реальний ефект?
Добрий день. Чіп-тюнінг завжди робиться заради позитивного ефекту, і Ланос тут не виняток. Телефонуйте, записуйтесь, приїжджайте — все зробимо. А про результат потім зможете розповісти на форумі.
Тиждень відкатав на чіпованому Туссоні, заливаю 95-й бензин, хоча прошивка розрахована під 92-й. Залишився задоволений. На парковці тепер рушаю з місця без газу — і вперед, і назад. Раніше про це й не думав. Витрата по трасі на 95-му впала незначно, приблизно на 0,3 літра. Зате в місті, особливо в пробках, економія помітніша — на 1–1,5 літра, тому що двигун менше крутиш. Пробував навіть рушати зі світлофора з другої передачі — вийшло, але тільки заради експерименту. Сьогодні заправив 40 літрів 92-го на заправці ANP, що на Бориспільській трасі, скинув комп'ютер і на швидкості 105 по спідометру (реальних 98) отримав витрату 7,5 літра на сотню. Показник тримався до ЖД-мосту (проспект Бажана — Дніпровська набережна). Потім у пробках до готелю «Славутич» і назад на Позняки витрата піднялася до 8,7 літра. Для порівняння: на 95-му було 9,2, а до чіпування на 95-му — близько 10,5. Зате на світлофорах стартую одним із перших. Тюнінгом задоволений, свою стару і нову прошивку отримав на флешку 13.04.2010. Після чіпування проїхав уже 200 км.
підкажіть будь-ласка де можна чіпуватися в Чернівцях?
Цікавить чіпування Mitsubishi Galant 1997 року, «акула», 2.5 V6, мотор 6А13. Чи буде реальний приріст потужності і скільки приблизно коштує така робота?
Підкажіть, чи є сенс робити чіп-тюнінг на Skoda Fabia 2008 року з двигуном 1.4 потужністю 86 кінських сил? Що це дасть і в яку суму обійдеться?
Здравствуйте. Підкажіть, будь ласка, чи є можливість зробити чіп-тюнінг для Toyota Corolla 1,6, 2008 року випуску? Хотілося б додати динаміки та зменшити витрату палива. Дякую.
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи можна робити чіп-тюнінг «старичкам» з пробігом близько 400 тисяч кілометрів, але при цьому в хорошому та робочому стані, конкретно двигун VW T4 2,5 TDI 65 kW (AJT)? І чи знадобляться якісь доопрацювання системи охолодження?
Здравствуйте! Підкажіть, будь ласка, чи можна зробити чіп-тюнінг на Volvo S80 T 2001 року випуску? Якщо так, то скільки це буде коштувати? Дякую.

Розділ працює як архів: відповідати поки не можна.

← Тюнінг автомобілів