оновлено щойно
UA RU EN
Увійти
Реклама

Чипувати чи ні? Все про чіп-тюнінг

Тюнінг автомобілів 15 квітня 2010 р. 22 дописи 196 переглядів

A
Обговорюємо чіповані автомобілі.

21 відповідь

A az Автор теми #2
Якщо є питання щодо чіпованої машини з нашого матеріалу, задавайте.
M megawatt11a #3
Хочеться зробити чіп-тюнінг своєї Suzuki Grand Vitara 2.0 МТ. Чи буде від цього реальний ефект? На форумі читав відгук хлопця з Харкова — він писав, що витрата палива у нього знизилася. Але найцікавіше, що в Німеччині в людей зовсім інші доходи, і там наводили приклади їхніх цін. А скільки в результаті буде коштувати прошивка для моєї машини? У мене самого є установчий центр, тож можна було б зайнятися цим і у нас.
S sauto #4
На жаль, цей автомобіль не піддається чіпуванню ні у нас, ні в Німеччині. Його блок керування двигуном не відкритий для читання та запису. Що стосується ціни процедури, то у нас вона, звичайно, скромніша, ніж у Німеччині.
R rubl #5
sauto писав(ла): На жаль, для цієї машини чіп-тюнінг недоступний ні у нас, ні в Німеччині. Її блок керування двигуном не підтримує читання та запис прошивки. Що стосується ціни — у нас вона, звісно, нижча, ніж у Німеччині. А чи можна прошити Nissan Qashqai 2.0 з варіатором? І чи варто цим займатися?
S sauto #6
Чипування доступне лише для турбодизельних японських авто, а з бензинових — лише для деяких моделей Mitsubishi і Subaru. Інші такої можливості не мають.
A avtopride #7
Добрий день.Підкажіть будь ласка, у мене Kangoo 1.9 MT Renault дизель у кредиті на гарантії.Чи можна чіпувати мій автомобіль?Скільки коштує і що я отримаю від цього.Чи не злетить гарантія?Чи можуть помітити на ТО чіп тюнінг чи ні?Чи видно сліди фізичного втручання (порушення різьби, сліди зняття кришки тощо)Зрозумійте мене правильно, це для мене важливо.
S sauto #8
Добрий день. Так, це можливо: потужність збільшиться на 30 к.с., а крутний момент — на 56 Н·м. Також знизиться витрата палива — приблизно на 1–1,5 літра на 100 км. Процедура не залишить слідів при плановому техогляді, гарантія збережеться. Жодного механічного втручання не знадобиться — прошивка оновлюється через діагностичний роз'єм. Вартість для вашого автомобіля — 350 доларів. Запис ведеться за телефоном: 044 3616960. Телефонуйте.
A autodima #9
Цікавить чіпування VW Polo 1.4 з автоматом. Чи буде реальний приріст потужності і скільки приблизно коштує така робота?
S sauto #10
Щоб відповісти на ваше запитання, потрібно уточнити: який саме двигун встановлено на вашому Volkswagen Polo 1.4? Це бензиновий чи дизельний агрегат? Який рік випуску автомобіля та яка потужність мотора?
A autodima #11
Бензин, 2003 рік, 75 к.с.
S sauto #12
Після чіп-тюнінгу потужність зростає до 89 к.с., а крутний момент збільшується на 15 Нм. Послуга обійдеться в 300 доларів.
V Vadym #13
Добрий день. Цікавить питання щодо чіпування Lanos 1.5, 2007 року випуску. Чи буде від цього реальний ефект?
S sauto #14
Добрий день. Чіп-тюнінг завжди робиться заради позитивного ефекту, і Ланос тут не виняток. Телефонуйте, записуйтесь, приїжджайте — все зробимо. А про результат потім зможете розповісти на форумі.
T tanandre #15
Тиждень відкатав на чіпованому Туссоні, заливаю 95-й бензин, хоча прошивка розрахована під 92-й. Залишився задоволений. На парковці тепер рушаю з місця без газу — і вперед, і назад. Раніше про це й не думав. Витрата по трасі на 95-му впала незначно, приблизно на 0,3 літра. Зате в місті, особливо в пробках, економія помітніша — на 1–1,5 літра, тому що двигун менше крутиш. Пробував навіть рушати зі світлофора з другої передачі — вийшло, але тільки заради експерименту. Сьогодні заправив 40 літрів 92-го на заправці ANP, що на Бориспільській трасі, скинув комп'ютер і на швидкості 105 по спідометру (реальних 98) отримав витрату 7,5 літра на сотню. Показник тримався до ЖД-мосту (проспект Бажана — Дніпровська набережна). Потім у пробках до готелю «Славутич» і назад на Позняки витрата піднялася до 8,7 літра. Для порівняння: на 95-му було 9,2, а до чіпування на 95-му — близько 10,5. Зате на світлофорах стартую одним із перших. Тюнінгом задоволений, свою стару і нову прошивку отримав на флешку 13.04.2010. Після чіпування проїхав уже 200 км.
K korol-vlad #16
підкажіть будь-ласка де можна чіпуватися в Чернівцях?
G gerzzil #17
Цікавить чіпування Mitsubishi Galant 1997 року, «акула», 2.5 V6, мотор 6А13. Чи буде реальний приріст потужності і скільки приблизно коштує така робота?
M Mazay #18
Підкажіть, чи є сенс робити чіп-тюнінг на Skoda Fabia 2008 року з двигуном 1.4 потужністю 86 кінських сил? Що це дасть і в яку суму обійдеться?
D dude #19
Здравствуйте. Підкажіть, будь ласка, чи є можливість зробити чіп-тюнінг для Toyota Corolla 1,6, 2008 року випуску? Хотілося б додати динаміки та зменшити витрату палива. Дякую.
N nesten #20
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи можна робити чіп-тюнінг «старичкам» з пробігом близько 400 тисяч кілометрів, але при цьому в хорошому та робочому стані, конкретно двигун VW T4 2,5 TDI 65 kW (AJT)? І чи знадобляться якісь доопрацювання системи охолодження?
E erdas #21
Здравствуйте! Підкажіть, будь ласка, чи можна зробити чіп-тюнінг на Volvo S80 T 2001 року випуску? Якщо так, то скільки це буде коштувати? Дякую.
Y yaroslav_m #22
Чіп-тюнінг — то лотерея: на турбованих дає толк, а на атмосферниках тільки витрата зросте. Я свій не чіпував, бо шкода двигун.
Відповісти в темі Маєте що додати? Напишіть — без реєстрації.
Не обовʼязково, на сайті не показується.

Писати можна без реєстрації. Увійти

← Тюнінг автомобілів