Ви часто розмовляєте за кермом?
Ризикуєте тримати телефон біля вуха чи все-таки використовуєте гарнітуру?
Який у вас оператор?
Розмови за кермом.
14 квітня 2010 р. · Обговорення з архіву форуму
За кермом телефон до рук не беру — розмови за кермом вважаю неприпустимими, і штрафи тут абсолютно справедливі. Гарнітуру використовую нечасто. Основний оператор — МТС, Київстар залишив як запасний варіант, але після зростання тарифів все частіше користуюся МТС.
Скажіть, а який зараз штраф за розмову по мобільному за кермом, після всіх цих подорожчань і скасувань? У нас все дорожчає, щось незначне скасовують, я вже не встигаю за всім встежити. Так само і з Київстаром — щось нове вводять, старе прибирають, взагалі нічого не встигаю. Знаю, що і там були якісь підвищення цін, але поки сиджу на МТС — і нормально.
З новими тарифами від «Київстару» відволікатися від дороги не доведеться — телефонувати вийде лише в рідкісних, виняткових ситуаціях, бо це дуже дорого.
За кермом доводиться багато розмовляти — така робота, постійно в машині та на телефоні. Часто користуюся гарнітурою, тільки не бездротовою, а звичайними навушниками — так зручніше.
По оператору — у мене робочий номер МТС, і його використовую на повну. Всі інші для мене — темний ліс (приємно, коли компанія оплачує).
По оператору — у мене робочий номер МТС, і його використовую на повну. Всі інші для мене — темний ліс (приємно, коли компанія оплачує).
Я взагалі звела розмови за кермом до самого мінімуму. Це сильно відволікає від дороги. А взагалі — я за хендсфрі. Іноді трапляються такі водії, що навіть страшно повз них проїжджати.
Щодо оператора — вже пару років користуюся МТС на контракті, міняти не збираюся. Мене все влаштовує. А щодо Київстару — теж чула, що останнім часом на нього багато скаржаться.
Якщо він відсудить у «Київстару» мільярд, то, думаю, вихідних дзвінків у нього не буде — тільки вхідні. А взагалі хлопець молодець, вважаю, що він чинить правильно.
Думаю, что таких судовых исков должно быть намного больше, нам надо учится в америкосов отстаивать свои права в суде, тогда такие монстры как Киевстар будут с нами считаться.
Звісно, все правильно. Інакше виходить, що оператор нас постійно має, а відповісти нам нічим. Ось тобі, отримуй, фашисте, гранату. Навіть якщо Конституційний суд виграє цю справу, знайдеться ще не один такий правозахисник, і в КС будуть постійні проблеми в цьому сегменті.
Молодець, що наважився. Якщо АМКУ не зміг урезонити Київстар, то, можливо, у звичайної людини це вийде. Думаю, після офіційної заяви спливе багато недоліків у роботі оператора. Вже набридло, що з людей нахабно деруть три шкури.
Чесно кажучи, сильно сумніваюся, що в цього товариша вийде заробити на КС такі гроші.
Сума дійсно вражає — більше скидається на піар-хід, ніж на справжній позов. Але така оголоска явно не грає на руку «Київстару».
Чого нереального? Київстар такими махінаціями заробляє стільки, що повернути гроші абонентам йому нічого не коштує. Тим більше це не зі своєї кишені — це наші ж кошти, які ми переплачуємо за їхніми завищеними тарифами. Тож я підтримую цього хлопця.
Говорю рідко і небагато, тому без hands-free цілком обходжуся, оператор — Мегафон.
Змініть оператора — у вас таке відчуття, ніби до системи курсової стійкості вас підключили примусово.
По темі: за кермом говорю мало і тільки по справі — безпека важливіша.
Розділ працює як архів: відповідати поки не можна.