оновлено щойно
UA RU EN

Переоформлення авто

2 квітня 2010 р. · Обговорення з архіву форуму

Здравствуйте.В ближайшее время собираюсь купить авто. К сожалению нет возможности сразу переоформить его на себя. Придется покупать по доверенности.Машина от второго хозяина, он также брал ее по доверенности. Первый хозяин не против переоформить авто или выписать новую доверенность.Вопрос: на основе какого документа будут насчитывать налог при снятии и постановке на учет, если я не оформляю никаких документов с юридическим хозяином авто? И вписывается ли где-нибудь мое имя при снятии с учета в МРЕО? Заранее благодарен, Анатолий.
Здравствуйте. Хочу продать свой автомобиль. Как правильно оформить договор купли продажи, чтобы избежать проблем с налоговой инспекцией. Спасибо.
garantput написав:
Здрастуйте. Хочу продати своє авто. Як правильно оформити договір купівлі-продажу, щоб уникнути проблем з податковою інспекцією. Дякую.
Згідно із законом, раз на рік можна продати один автомобіль без сплати прибуткового податку, тож проблем з податковою виникнути не повинно. Альтернативний варіант — провести угоду через комісійний магазин, де зазвичай вказують символічну суму на кшталт «продано за 100 грн».
Вітаю. Так, зможете. Обмежень за віком автомобіля при переоформленні немає — головне, щоб машина була на обліку і у вас були всі необхідні документи.
Звісно зможете, в чому проблема?
Добрий день! Планую придбати автомобіль і хотів би дізнатися, як уникнути можливих питань з боку податкової служби.

Розділ працює як архів: відповідати поки не можна.

← Юридична консультація