оновлено щойно
UA RU EN
Увійти
Реклама

Пригнаний автомобіль

Автозакон 2 червня 2009 р. 7 дописів 98 переглядів

N
У мене таке питання. Думаю над покупкою вживаного авто, пригнаного з Німеччини. Ціна машини там приблизно 3–5 тисяч євро, але мені важливо зрозуміти, у скільки обійдеться розмитнення та оформлення вже тут. Наскільки я розумію, митний збір становитиме близько 3 500 євро — це якщо машині 12–15 років, дизель, об'єм 2,5 літра. Підкажіть, які ще будуть платежі та які документи потрібні для оформлення?

6 відповідей

R rubl #2
У цьому питанні чимало прихованих складнощів. Надійніше звернутися до профільних фахівців — так вийде і дешевше, і без зайвого напруження. На авторинку таких майстрів достатньо.
A autodima #3
Реально вийде не менше 15 тисяч доларів — це ціна пристойної нової машини в Україні, не кажучи вже про вживану. Тому не бачу сенсу тягнути з Німеччини п'ятнадцятирічну машину за такі гроші.
S shymaher #4
автомобілі під замовлення до 3 років з розмитненням 0934425797
P psix #5
Постановка такого автомобіля на облік обійдеться в круглу суму, тож про розмитнення машини старше семи років можна забути.
P psix #6
всім доброго дня
О Олег_Хмельницький #7
З розмитненням у нас зараз так, що старі дизелі — це головний біль через акциз. Окрім митного збору, ще буде ПДВ, а якщо не встигнете з оформленням — то й штрафи. Документи стандартні: техпаспорт, рахунок, договір купівлі, але краще звернутись до брокера, щоб не помилитись у розрахунках.
Відповісти в темі Маєте що додати? Напишіть — без реєстрації.
Не обовʼязково, на сайті не показується.

Писати можна без реєстрації. Увійти

← Автозакон