оновлено щойно
UA RU EN

В Україні стартують продажі хетчбека Mitsubishi Lancer X Sportback

15 жовтня 2008 р. · Обговорення з архіву форуму

наче так нічо
Так, симпатична. На мою думку, чимось схожа на Ford Focus. Трохи тюнінгу — і буде цукерочка.
Він і без тюнінгу виглядає цілком самобутньо, але шумоізоляцію варто доопрацювати, якщо її відсутність дісталася у спадок від седана.
Lancer має їздити, а не просто красуватися. Не той формат, ДРАЙВ.
Навпаки, саме зовнішність і має відображати драйверський характер автомобіля.
Читав, що Mitsubishi рахує ціну в доларах за курсом НБУ, і начебто це може бути вигідніше. Але тут потрібно все уважно перерахувати. Я придивляюся до Lancer — дуже гарний. Можливо, варто й справді брати, бо незрозуміло, що далі буде з грошима, банками та нашими рахунками.
Долар може серйозно просiсти — питання тiльки, коли саме. Американцям самим невигiдно тримати його на такому високому рiвнi: їхнi експортери довго не протримаються. Думаю, пiсля виборiв новий президент США постарається опустити курс, i, швидше за все, зробить це без особливих зусиль. Тодi ми будемо жалкувати, що не помiняли все на гривнi. Але й гривня може знецiнитися до стану непотрiбних папiрцiв, а от машина — вона завжди машина, особливо японська. Я розглядав Короллу, але виходить занадто дорого, тож, ймовiрно, вiзьму Лансер.
Цікаво, хто зараз виграє — той, хто купить машину, чи той, хто почекає. Ціни на той самий Лансер уже впали, але обіцяють серйозне зростання. Долар зафіксували по 5.0, але попередили, що така щедрість ненадовго — в обмінниках уже по 11 гривень. Куди котиться світ!
Мені не до вподоби дизайн нового хетчбека. Схоже, вони вирішили повторити шлях Субару, і це не найвдаліший крок.
У дизайні Лансера з Субару немає нічого спільного. Назви хоча б одну спільну рису.
Та по яких ще стопах, Subaru взагалі з Impreza зробило незрозуміло що! Знайшов, що порівнювати.

Розділ працює як архів: відповідати поки не можна.

← Японські авто