оновлено щойно
UA RU EN

Вибір авто при покупці (ціна, якість)

13 жовтня 2008 р. · Обговорення з архіву форуму

Хочу придбати машину, але ніяк не вирішу, що краще за співвідношенням ціни та якості — Škoda Octavia чи ВАЗ 21015. І ще підкажіть, де вигідніше оформити кредит?
У Шкоди співвідношення ціни та якості — одне з найкращих на ринку. А у ВАЗа, скільки б він не коштував, якість просто відсутня.
кредит краще взяти в банку
Банкам зараз не до кредитів :)
Зараз я дуже злюся на автосалон New Auto в Сімферополі. Ми замовили Mitsubishi Lancer за 112 000 гривень, а коли машина нарешті прийшла, ціна виявилася вже 120 000. У договорі було прописано, що якщо за час очікування курс долара зросте більш ніж на 1%, вартість може змінитися. Але йшлося явно не про півтори тисячі доларів. При цьому я читала, що в інших автоцентрах (назву вже не згадаю) ціни залишилися колишніми. Та й на сайтах Mitsubishi, включаючи сімферопольський, наша модель коштує 21 *** гривень. І звідки тоді взялися 120 000? Якщо перерахувати в гривні навіть за серпневим курсом, 112 000 ніяк не перетворюються на 120 000. Може, я чогось не розумію, але виглядає це просто несправедливо.
Якщо така умова прописана в договорі, то тут уже нічого не зміниш. Все-таки світова економічна криза дає про себе знати.
autodima написав :
Не скажи, є й ті, хто видає.
KVI_86 написав :
по ціні-якості між Шкодою октавією і ВАЗ 21015
Мені здається, чи це таки жарт? :)
RideRxIS писав:
autodima писав:
Не всім, правда :)

Скоро доведеться і їм :)
А мені пощастило більше — нещодавно взяв Mitsubishi Lancer. Машина відмінна, якість помітно вища, ніж у корейців, а ціна майже не відрізняється. Плюс вдалося заощадити на курсі долара: в салоні ціни зафіксовані за курсом НБУ, тож на кожному доларі виходило мінімум по 20 копійок економії. Думаю, зараз найкращий час для покупки нового авто.
чого ж ти досі не вказав у себе в профілі машину?? )
Лансер — дійсно відмінна машина, я сам у захваті. Вітаю з покупкою, вона того варта. Взагалі, Міцубісі випускає надійні автомобілі. Однозначно варто брати.
rubl написав:
Чому ти досі не вказав свою машину в профілі?

Часу постійно не вистачає, тепер завжди є чим зайнятися у вільну хвилину. Сьогодні купив чохли на сидіння, а то забирав племінника з садочка — він дуже любить шоколад. Машинка дійсно класна, і особливо тішить, що я її дуже вчасно придбав.
Підкажіть, у чому відмінність роботизованої коробки передач від автоматичної?
По суті, робот — це та сама механіка, тільки без педалі зчеплення, і далеко не найкращий варіант коробки передач. Детальніше про типи автоматичних трансмісій можна почитати в цій статті.
Чесно для мене шкода це лайно
Можна дізнатися, на чому ґрунтується такий висновок про Шкоду? Чи це порівняння з Епікою?
Дим, якщо дивитися на зовнішній вигляд, то машина виглядає супер. Але за характеристиками вона слабка і при цьому дуже дорога. За ті гроші, що за неї просять, можна взяти ту ж Епіку. Якщо Шкода турбована — тоді так, вона класна. А якщо ні, то краще придивитися до іншої, більш гідної машини.
«За такі гроші, які він пропонує» — щось я не зрозумію, про що мова. Хто і кому що пропонує?
Підкажіть, будь ласка, що обрати: Hyundai Matrix, Opel Meriva, Ford Fusion або, можливо, Nissan Note? Цікавить цей ціновий діапазон і питання обслуговування. Буду вдячна за корисну пораду.
З цієї четвірки найадекватнішим варіантом виглядає Nissan Note — за його ціну складно знайти іншу машину з таким же багатим оснащенням. Якщо ж важливий високий кліренс, то Ford Fusion теж цілком гідний вибір.
Хочу купити машину, але поки не визначився з вибором. Придивляюся до трьох варіантів: Hyundai Getz 1.4 на механіці, Peugeot 206 седан 1.6 MT XT і Chevrolet Aveo — п'ятидверний хетчбек 1.5 MT LS. Що б ви порадили?
Рекомендую розглянути Hyundai Getz — серед перелічених моделей він виглядає найбільш вдалим вибором.
яка більше до душі ляже таку й купуй
KVI_86 написав: Хочу купити машину, але не можу обрати між Skoda Octavia та ВАЗ 21015 за співвідношенням ціни та якості. І ще цікавить, де вигідніше оформити кредит?
Ці автомобілі не варто ставити в один ряд. Якщо є фінансова можливість, краще зупинитися на Skoda.

Розділ працює як архів: відповідати поки не можна.

← Вибір автомобіля