Схоже, Skoda набридло бути просто бюджетною версією VW. Вже хоча б заради одних лише унікальних дверей багажника варто звернути увагу.
Нова Skoda Superb
18 вересня 2008 р. · Обговорення з архіву форуму
А в чому унікальність?
Унікальність у тому, що машина одразу йде з двома типами кузова — седан і хетчбек. Двері відчиняються як у седані (без скла) і як у хетчбеку (зі склом).
Так, кузов дійсно незвичайний, але особисто для мене це навряд чи стало б головним аргументом при виборі автомобіля.
Хочу придбати собі такий тазік , хто може описати якісь його особливості, негативні сторони і взагалі щось порекомендувати в районі 35тис!
Крім багажника, варто виділити вдалий мотор 1.8Т та один з найкращих автоматів — DSG. За 35$ це цілком розумний варіант.
податкова написав:З мінусів — оглядовість назад так собі, плюс дизайн на любителя.
Хочу придбати собі такий тазик, хто може описати його особливості, мінуси і взагалі щось порадити в районі 35 тисяч!
Все залежить від того, які у вас вимоги до автомобіля.
За 30–35 тисяч доларів вибір справді великий. Під час підбору просто додай додаткові фільтри за потрібними параметрами.
чи подешевшає суперб чи ні?
Єдиний, хоч і малоймовірний шанс — це знижки на машини 2008 року випуску. Епоха недорогих автомобілів закінчилася, і далі ціни будуть тільки зростати.
видел на етом сайте в европе авто цена супера компл. амбишен 29677. а была 29626. интересно это у всех подешевело или просто гониво какоето.
Була амбішен 29626, а тепер 27669 — я це побачив у Європі. Цікаво, у інших теж ціни впали, чи це просто якась нісенітниця?
Подивився сьогодні на ціни — їх знову переписали. Якщо у когось є свіжий Superb, розкажіть, як він у справі. І порадьте, що обрати: Passat чи Superb?
Пасат ще реально встигнути прихопити зі знижкою, а от на Суперб жодних знижок так і не було.
Долар знизився, і Пассат навіть зі знижкою вже не виглядає вигідним — у салонах пропонують лише версії без повної комплектації. Супер мені сподобався більше, ніж Пассат. Беру Супера. Діма, а на чому їздиш ти?
Superb виглядає цікавіше та сучасніше, але поки залишається загадкою. Passat випускається давно і вже встиг зарекомендувати себе на наших дорогах.
Їжджу на всьому, що трапляється під руку, — робота така.
Сам поки їжджу на третьому Пасаті, а супер — це той самий Пасат, тільки довший.
Відпишись, коли візьмеш!
Шановні власники нової Skoda Superb, поділіться, будь ласка, плюсами і мінусами цього автомобіля. І ще цікавить вартість встановлення сигналізації та тонування. Дякую.
Продаю новий Суперб 2009 року, прямо з салону. Автомобіль приходить наприкінці березня, ціна на 5000 гривень нижча, ніж в автосалоні.
на п'ять тисяч доларів можна.
Вже є власники нового Skoda Superb? Якщо є — відгукніться, будь ласка.
Нарешті забрав свій Superb. Поки що тільки захоплення, все влаштовує. Єдине, що бентежить, — огляд назад так собі. А в решті машина просто вогонь.
Побував на тест-драйві — мотор викликає лише захоплення.
Розділ працює як архів: відповідати поки не можна.